•    Diskret avsändare
  •  Fri frakt över 599 kr

 

Cart0
Moms visas:

Lovefun är en svensk webbutik som specialiserat sig på sexleksaker av bra kvalité. Vi vänder oss till kvinnor och män i alla åldrar som vill nå nya höjder i njutning, tillsammans med sig själva eller sina älskade.

 

Produktpolicy

Vi köper in stora kvantiteter av kvalitativa sexleksaker och handplockar vårt sortiment för att kunna tillhandahålla bra produkter till rätt pris. Vårt mål är alltså att kunna sälja lite lyxigare märkesvaror till billiga priser. Sortimentet handplockas av glada tjejer och killar som genom åren blivit tillräckligt kräsna för att bara godkänna det bästa.

 

 Riktlinjer

Till skillnad från de flesta andra sidor som säljer sexleksaker på nätet, så säljer Lovefun varken porr eller porrfilm. Vi har medvetet valt bort detta, Vi anser att man ska kunna handla sexleksaker på nätet, utan att behöva bombarderas av pornografiska bilder och porr. Denna sida är alltså utformad för att skapa en smakfull och modern miljö, med sensuella produkter som tilltalar både gamla och unga. När du handlar hos oss kan du vara säker på att dina pengar inte går till exploaterande företag med tvivelaktiga avsikter.

 

Kundpolicy

Vår främsta förhoppning är att enbart ha nöjda kunder. Utan våra kunder skulle vi inte kunna existera som företag. Vi hoppas därför att du hör av dig till oss om du har synpunkter eller klagomål. Din åsikt är värd mycket för oss.

Kunden kommer alltid i första hand!

 

 

Produkter

Handla

Information

Moms visas: